HintaMeillä et maksa toimistomaksuja tai laskutuslisiä!

Käytössämme on Kelan suorapalautusjärjestelmä: Maksat tutkimuksesta vain omavastuuosuuden, mikäli sinulla on erikoislääkärin lähete, SV 3 lomake (saat lomakkeen lähetteen tekevältä lääkäriltä) ja voimassa oleva Kela-kortti mukanasi. Ilman kelakorvausta kuvauksen hinta on 232-273 euroa tutkimuksen laajuudesta riippuen.

Magneettikuvauksen hinta on 159 euroa (omavastuu KELA-korvauksen jälkeen)

  • nivelen varjoainekuvaus (artrografia)
    omavastuu 210 eur
  • laskimonsisäinen varjoaine
    + 40 eur

Perusomavastuuhinta 159€ käsittää kaikki tavalliset kuvaukset, esim. pään, kaularangan, rintarangan, lannerangan tai nivelten kuvaukset.
Maksu suoritetaan heti kuvauksen jälkeen paikanpäällä.
Hinta sisältää radiologian erikoislääkärin lausunnon, kuva-CD:n ja vastausten postituskulut. Laskutuslisiä tai toimistomaksuja ei ole.
Kuvauksen voi maksaa kaikilla tavallisimmilla pankki- ja luottokorteilla.
Maksua ei voi suorittaa käteisellä, American Expressillä tai Diners Club -korteilla.

Maksu laskulla ja osamaksulla

Olemme ulkoistaneet laskutuspalvelut kotimaiselle Euroloan rahoituspalvelulle (Euroloan Consumer Finance Oy). Euroloan myöntää laskuille korotonta maksuaikaa 14 päivää. Tarvittaessa voit valita myös osamaksun (3-24 kk maksuaika). Teemme paikanpäällä Euroloanin palvelun kautta luottopäätöksen laskua varten. Laskulla voivat maksaa kaikki Suomessa asuvat 20-70-vuotiaat, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Mikäli tutkimuksen maksaa muu taho, esimerkiksi vakuutusyhtiö tai työnantaja, ota mukaan kirjallinen maksusitoumus tutkimukseen tullessasi.