HintaMeillä et maksa toimistomaksuja tai laskutuslisiä!

Käytössämme on Kelan suorapalautusjärjestelmä: Maksat tutkimuksesta vain omavastuuosuuden, mikäli sinulla on erikoislääkärin lähete, SV 3 lomake (saat lomakkeen lähetteen tekevältä lääkäriltä) ja voimassa oleva Kela-kortti mukanasi. Ilman kelakorvausta kuvauksen hinta on 232-324 euroa tutkimuksen laajuudesta riippuen.

Magneettikuvauksen hinta on 159 euroa (omavastuu KELA-korvauksen jälkeen)

Perusomavastuuhinta 159€ käsittää kaikki tavalliset kuvaukset, esim. pään, kaularangan, rintarangan, lannerangan, lantion tai nivelten (polvi, lonkka, nilkka, kyynärpää, ranne) kuvaukset.

 • nivelen varjoainekuvaus (artrografia) omavastuu 210€
  • usein lähettävä lääkäri haluaa etenkin olkapään kuvattavan nivelensisäisen kontrastiaineen kera, joskus myös ranne ja lonkkanivel
  • radiologi pistää ennen magneettikuvausta ultraääniohjauksessa kontrastiaineen niveleen
 • laskimonsisäinen kontrastiaine +40€
  • tämän tarve ilmenee usein vasta kuvauksen edetessä, jos kuvissa näkyy jotain mikä vaatii kontrastiaineen
 • pään magneettikuvaus ja aivovaltimoiden magneettiangiografia
  • jos lääkäri on pyytänyt myös verisuonisarjat (angio, MRA) nousee omavastuuhinta +30€ eli omavastuu angion kanssa on 189€

Maksu suoritetaan heti kuvauksen jälkeen paikanpäällä.
Hinta sisältää radiologian erikoislääkärin lausunnon, kuva-CD:n ja vastausten postituskulut.
Laskutuslisiä tai toimistomaksuja ei ole.
Kuvauksen voi maksaa kaikilla tavallisimmilla pankki- ja luottokorteilla. Maksua ei voi suorittaa käteisellä, American Expressillä tai Diners Club -korteilla.

Mikäli tutkimuksen maksaa muu taho, esimerkiksi vakuutusyhtiö tai työnantaja, ota mukaan kirjallinen maksusitoumus tutkimukseen tullessasi. Emme voi laskuttaa työnantajaa tai vakuutusyhtiötä ilman maksusitoumusta. Meillä on sopimuksia useiden sairauskassojen kanssa. Kysy sairauskassastasi voitko tulla kuvaukseen meille!